Apple, iPhone 17 Pr...
 
Bildirimler
Tümünü temizle

Apple, iPhone 17 Pro için Dynamic Island ile yolunu ayırabilir!

1 Gönderiler
1 Üyeler
0 Reactions
183 Görüntüleme
Ege ERKEK
(@ege-erkek)
Güzide Bere Yönetici
Katılım : 1 yıl önce
Gönderiler: 111
Konu başlatıcı  
Apple cephesi iPhone 17 Pro ve iPhone 17 Pro Max için Dynamic Island tasarımı ile yoluna devam etmeyecek gibi duruyor. Evet, daha iPhone 15 serisi ile henüz tanışmadık ancak şimdiden bu seri hakkında bilgiler gelmeye devam ediyor.
 
Daha önce ekran altı Face ID teknolojisinden söz ettik. Apple, iPhone 17 ailesinin Pro etiketli modelleri için neler planlıyor?
 

Apple, iPhone 17 Pro için Dynamic Island ile yolunu ayıracak mı?

iPhone 17 Pro ve Dinamik Ada tasarımı bir araya gelecek mi?

iPhone 17 ve iPhone 17 Plus kullanıcıları Dynamic Island ile yola devam edecek. Bu modellerde hap şeklindeki kesiğe (Dinamik Ada) damla çentik eşlik edecek.

Kısacası Android telefonların üst kısmında gördüğümüz yuvarlak delik bunlarda da olacak. Apple’ın mevzubahis serideki Pro ve Pro Max ikilisine ekran altı yüz tanıma sistemini entegre etmek istemesinden dolayı böyle bir karar alacağı düşünülüyor.

iPhone 17 ve iPhone 17 Pro‘nun 6.27 inçlik bir ekrana ev sahipliği yapacağını öğrendik. Buna ek olarak Plus ve Pro Max ise 6.86 inçlik ekranı ile piyasadaki yerini alacak. Bunlar şimdilik bir iddiadan ibaret.

Bütün iPhone 17 modellerinde 120 Hz’lik ekran tazeleme hızıyla karşılaşacağız. Apple’ın AMOLED bir ekran kullanacağını öngörenlerin sayısı bir hayli fazla.

2025 yılında satışa sunulacağı söylenen bu seri hakkında daha çok bilgi elde edeceğiz. Siz şimdiden iPhone 17‘de hangi özelliklerin olmasını istiyorsunuz? Ezcümle lütfen yorum yazmaktan çekinmeyin.

Haberin bağlantı adresi: Apple, iPhone 17 Pro için Dynamic Island ile yolunu ayırabilir! - TT (techtoque.com)

Bu konu 12 ay önce tarafından Ege ERKEK tarihinde düzenlendi

🏆 9 Ocak 2023🏆
🗣 Müşfik Yönetici 🗣


   
CevapAlıntı
Paylaş: